CSR_zlato pro Avex

14.02.2020

Zlaté CSR 2019 

CSR (Corporate Social Responsibility), nebo-li česky Společenská odpovědnost organizace, je velmi aktuálním a diskutovaným tématem posledních let.

Stejně jako v minulých letech jsme v roce 2019 úspěšně procházeli auditem CSR prováděným autorizovanou společností ECOVADIS; ve všech základních čtyřech hodnocených oblastech je umístění Avex Steel Products company nad dosahovaným průměrem trhu. Dosažený výsledek nám pomáhá v tvorbě partnerského vztahu s našimi významnými obchodními partnery.

Výsledek je pro nás zavazující pro další období.

Díky dlouhodobé neutuchající práci a férovému jednání se nyní můžeme pyšnit již 3 zlatými CSR medailemi (2019, 2018 a 2017) a řadíme se tak mezi světovou elitu firem.

Patříme mezi TOP 5% hodnocených firem světa svého oboru a jsme na to hrdí.  Nesoustředíme se pouze na výrobu a prodej, záleží nám na tom, jak působíme na okolní společnost, životní i pracovní prostředí. I přes všechna ocenění, kterých si moc vážíme, určitě na vavřínech usínat nehodláme.  Neustálé zlepšování je náš cíl.

 

Hodnotící firmou je francouzská společnost ECOVADIS, která provozuje první platformu pro poskytování hodnocení globálních dodavatelských řetezců. Má tým 400 profesionálů , složených ze 40ti národností a kombinuje jejich odborné znalosti v oblasti CSR a pokročilých technologií. Dokáže doručit komplexní CSR hodnocení , které pomáhá k provedení zásadních změn v dodavatelských řetezcích na celém světě, jako jsou : Nestlé, Johnson&Johnson, Selesforce, Coca-cola Enterprices, Nokia, L´Oreal, Bayer, Subway, ING Bank, Air France – KLM, BASF a další. Více než 35 000 společností využívá systém Ecovadis ke snižování rizik, pro inovace a pro podporu transparentnosti a důvěry mezi obchodními partnery.  Hodnocení organizace probíhá v rámci zásad:

  • 9 principů inciativy GLOBAL COMPACT vytvořené a započaté Kofi Annanem (OSN)
  • Zelené knihy EU
  • požadavků GRI (Global Reporting Intiative)

Základní pilíře pro hodnocení:

  • ekonomika
  • ekologie
  • sociální zodpovědnost

Kontakt pro média

Monika Formánková Obchodní oddělení / Marketing +420 777 366 147 monika.formankova@avexproducts.com
Porovnání produktů